Springfree

Modré logo Springfree trampolín
10 let Záruka
Celosvětově oceněno
Zábava pro všechny

Ocenění

Springfree ocenění

Mezinárodně uznávaná trampolína

Cena rodičů

Ocenění Rodičovský tip 2024

Středně velká kulatá trampolína od společnosti Springfree Trampoline získala v roce 2024 dvě prestižní ocenění. Byla vyhlášena jedním z nejlepších produktů pro děti na základních školách a získala také uznání v kategorii "Nejlepší produkty pro střední a vysoké školy" v soutěži Parents' Picks Awards. Tato ocenění jsou obzvláště významná, protože vycházejí z recenzí rodičů, pedagogů a odborníků a vyzdvihují atraktivitu a kvalitu trampolíny při podpoře aktivní a bezpečné hry dětí různého věku.

Preis für kreative Kinder 2023

Cena Creative Child Award 2023

Společnost Springfree trampolíny s potěšením oznamuje, že trampolína Medium Oval získala ocenění Creative Child Award 2023 za výrobek roku v kategorii "Dětské hřiště". Program udělování cen časopisu Creative Child je jedinečný v tom, že všechny přihlášené výrobky hodnotí matky, pedagogové a odborníci na předškolní vzdělávání. Výrobky neposuzuje jediná osoba. Hodnotí je mnoho lidí - právě ti, kteří je kupují.

Cena Yardzen za design 2023

Cena Yardzen za design 2023

Společnost Springfree je poctěna oceněním "Nejlepší trampolína" od Yardzenu, přední online platformy pro krajinářský design. Vítězové byli vybráni na základě designu, funkčnosti, udržitelnosti a jednoduchosti při úpravě krajiny. Trampolína Springfree je uznávána nejen jako nejbezpečnější a nejkvalitnější trampolína, ale také pro svou schopnost zvýšit estetiku zahrady díky jedinečnému a stylovému designu.

Cena maminek 2023

Cena maminek 2023

Trampolína Springfree získala prestižní ocenění Mom's Choice Award 2023. MCA oceňuje nejlepší média, produkty a služby pro rodiny. Každý týden přihlašují své produkty k hodnocení společnosti, vynálezci a vydavatelé z celého světa. Ocenění MCA získávají jen ty nejlepší.

Cena za nejlepší produkt 2023

Ocenění Top produkt 2023

Společnost PTPA Media vybrala trampolínu Springfree jako součást elitní skupiny oceněných značek, které získaly cenu Top Product Award. Testováno rodiči, schváleno rodiči. Vítězové byli vybráni na základě zaslaných recenzí zákazníků. Nejlépe hodnocené značky byly vybrány k získání ocenění Top Product Award. Jsme potěšeni, že jsme získali ocenění Top Product Award 2023.

Cena za hodnocení produktu 2023

Ocenění za recenzi produktu 2023

Společnost Springfree získala dva roky po sobě ocenění 2023 Product Review Award v kategorii trampolín. Toto ocenění je uznáním pro naše rodiny, které rády vlastní nejkvalitnější a nejbezpečnější trampolínu Springfree v Americe. Tato ocenění jsou udělována nezávisle a nestranně a vyzdvihují výrobky a služby, které jsou vysoce ceněny komunitou recenzentů výrobků a nemohou být ovlivněny obchodními vztahy. Vítězové představují nejlepší a nejdůvěryhodnější nákupní možnosti dostupné americkým spotřebitelům.

Cena NAPPA 2022

Cena NAPPA 2022

Velká oválná trampolína bez pružin získala v roce 2022 ocenění NAPPA - National Parenting Product Awards. Rodiče ocenění NAPPA znají, důvěřují mu a respektují ho. Jako jeden z nejdéle fungujících programů udělování cen v Severní Americe jsou prvním místem, kam se rodiče a odborníci obracejí, když hledají nejlepší výrobky pro své děti a rodiny. Tým hodnotitelů NAPPA spolu s testujícími rodiči a dětmi vybírá prostřednictvím celoročního testování výrobků ty nejlepší "must-haves" pro rodiny, které jsou následně jmenovány vítězi ocenění a podělí se o své zkušenosti. "Kdybych mohl, dal bych tomuto Springfree 20 hvězdiček. Od té doby, co bylo postaveno, na něm moji kluci každý den skáčou a zvou na něj své kamarády, aby si ho užili."

cena schválená rodiči

Vítěz ocenění PTPA Seal of Approval 2022

Testováno rodiči, schváleno rodiči. PTPA Media vyslala své testery do práce. Trampolínu Springfree testovalo několik rodin přímo na vlastní zahradě. Rodiny hodnotily trampolínu Springfree a podělily se o své zkušenosti. Účastníci odpovídali v online dotazníku na řadu otázek týkajících se jejich zkušeností se Springfree. V úvahu byla brána bezpečnost, kvalita, snadnost použití, pohodlí, styl a cena. Jsme potěšeni, že nám byla udělena pečeť schválení PTPA 2022.

Cena za dobrý design® 2021

Cena Good Design® 2021

Good Design je nejprestižnější mezinárodní značka vynikajícího designu, která oceňuje nové spotřebitelské produkty, grafiku a obaly navržené a vyrobené po celém světě. Chicagské Athenaeum: Muzeum architektury a designu a Evropské centrum pro architekturu, umění, design a městská studia udělily trampolíně Springfree® - S113 Large Square Trampoline cenu Good Design Award 2021 v kategorii Sport a volný čas.

CHOICE Doporučujeme

Doporučená volba CHOICE

Trampolína Springfree Smart Medium Round byla testována společností CHOICE® mezi 8 různými značkami trampolín podle australských norem (AS 4989:2015) a jako jediná prošla všemi bezpečnostními testy.

Doporučení spotřebitelů

Spotřebitelé doporučují

Trampolína Springfree je jediná trampolína doporučená nestrannou a nezávislou organizací Consumer NZ. Trampolína Springfree Medium Round je jediná trampolína na jižní polokouli, která prošla všemi bezpečnostními testy podle australské bezpečnostní normy AS 4989:2015. Derek Bonnar, generální ředitel organizace Consumer NZ, uvedl: "Trampolína Springfree je jediným modelem, který organizace Consumer NZ doporučuje ze sedmi trampolín v nejnovějším testu".

Reddot best of the best designové ocenění 2014

RedDot Product Design Award 2014

Ocenění RedDot za design výrobků je mezinárodně uznávanou známkou kvality, která existuje již od roku 1954. Nejlepší výrobky získávají ocenění "RedDot: Best of the Best". S hrdostí oznamujeme, že společnost Springfree Trampoline byla vybrána z více než 1 816 výrobců, designérů a architektů z 53 zemí jako jedna z nejlepších z nejlepších v roce 2014 za design naší středně velké oválné trampolíny O92.

Ocenění za venkovní hračky 2013

Ocenění Toyology Outdoor Toy Awards 2013

Springfree byl vybrán jako vítěz soutěže Toyology Outdoor Toy Awards 2013. Výběrové řízení na toto ocenění je zcela unikátní a my jsme velmi hrdí na to, že jsme byli vybráni!

Kidspot Best Of Award, Austrálie 2011

Kidspot Best Of Award, Austrálie 2011

Kidspot Best Of Awards každoročně oceňuje nejlepší výrobky, které volí australské maminky, které se jich ptají na své oblíbené produkty. Trampolína Springfree™ byla zvolena nejlepší hračkou roku 2011 a maminky říkají: "Takový skvělý design a spousta zábavy. Je těžké najít tak dobrou kvalitu u venkovního výrobku.

Výrobek roku, USA 2010

Výrobek roku, USA 2010

Trampolína Springfree byla v USA zvolena výrobkem roku 2010 v kategorii dětských výrobků. V soutěži Produkt roku USA hlasuje více než 60 000 skutečných spotřebitelů! Soutěž Product of the Year se koná ve 28 zemích a je největším světovým programem pro oceňování inovací spotřebitelských výrobků.

Výrobek roku, Kanada 2010

Výrobek roku, Kanada 2010

Trampolína Springfree získala ocenění Kanadský výrobek roku 2010 v kategorii "Kolem domu". O udělení ceny Kanadský výrobek roku rozhoduje více než 12 000 spotřebitelů v Kanadě. Trampolína Springfree získala také prestižní cenu poroty Produkt roku, která se uděluje výrobku za mimořádnou inovaci mezi všemi vítězi.

Cena rodičů, USA 2009

Cena rodičů, USA 2009

Trampolína Springfree získala od nadace Parent's Choice Foundation vysoce hodnocené ocenění. Parent's Choice Award je nejstarší neziskový program v zemi, který oceňuje kvalitu dětských médií a výrobků. Ve své více než třicetileté historii nadace ještě nikdy neocenila výrobek s trampolínou.

Mezinárodní cena za design 2009

Mezinárodní cena za design 2009

Trampolína Springfree získala jedno z nejvyšších ocenění za vynikající design, International Design Award od společnosti Standards Australia a její uznávané poroty. Všechny přihlášené projekty jsou posuzovány podle přísných kritérií, mezi něž patří inovace, vizuální/emoční přitažlivost, funkčnost, kvalita a výroba, ergonomie a bezpečnost, dopad na životní prostředí a prezentace.

Cena Family Choice Preis, USA 2009

Cena Family Choice, USA 2009

Trampolína Springfree je hrdým držitelem ocenění Family Choice Award, USA. Family Magazine Group, největší americká bezplatná publikace pro rodiče, je uznávána jako přední zdroj nejlepších produktů a služeb v oblasti dětí a rodičovství.

Kidspot Best Of Award, Austrálie 2009

Cena Kidspot Best Of, Austrálie 2009

Trampolína Springfree™ byla oceněna jako vysoce doporučovaný výrobek v soutěži Kidspot Best Of Awards v Austrálii. V soutěži Kidspot Best Of Awards jsou oceňovány nejlepší výrobky pro rodiče a děti, o kterých hlasovaly maminky v Austrálii. Ocenění Best Of představuje to, co doporučují maminky po celém světě, včetně dětských doplňků, výrobků pro matky a nejlepších hraček pro děti.

Nejlepší ocenění, Nový Zéland 2009

Best ocenění, Nový Zéland 2009

The Best Design Awards, iniciativa The Designer's Institute of New Zealand, je každoroční přehlídkou vynikajícího grafického, prostorového, produktového a interaktivního designu.

Kvalita Springfree

Přejít nahoru